Vacature

Wij zoeken topstylisten!

… en bbl-bol leerlingen

Word jij onze nieuwe kapster?

 

Als toevoeging aan ons team van topkappers zoeken wij een getalenteerde en enthousiaste haarstylist met een passie voor het vak. Heb jij een scherp oog voor de laatste trends in de beauty-industrie en de vaardigheden om onze klanten de kwaliteit te leveren die ze van ons gewend zijn? Dan ben jij de persoon die wij zoeken!

Wil jij:

  • Werken in een top haarsalon met het oog op kwaliteit?
  • Veel eigen verantwoordelijkheid en vrijheid?
  • Jouw passie voor het kappersvak delen?
  • Werken in een gezellig en uitbundig team?
  • Ruimte om door te groeien binnen het vak?
Kom gezellig langs en proef de sfeer

Solliciteer

Een eerste kennismaking vinden wij heel belangrijk. Als je solliciteert kom je eerst even gezellig kennismaken met ons team en proef je gelijk de sfeer. ☕ 🍪

Als haarstylist bij studio HAAR krijg je de kans om je creativiteit en vakmanschap te laten zien terwijl je klanten met een brede lach de salon uit laat wandelen. We geloven in teamwerk, professionele ontwikkeling en een positieve werkcultuur. We bieden de juiste tools, training en ondersteuning om je carrière als haarstylist naar nieuwe hoogten te tillen. Dus, ben jij de getalenteerde haarstylist die we zoeken? Wil je deel uitmaken van een dynamisch team en je passie voor haarstyling tot leven brengen? Aarzel niet en solliciteer vandaag nog om deel uit te maken van onze groeiende salon.

Ben jij een topstylist in wording? Ook stagiaires en leerlingen zijn van harte welkom! Samen laten we mensen stralen, één kapsel tegelijk.

We zien je graag voor een kennismakingsgesprek! 🙂

Anouk

Super gedreven, perfectionistisch en creatief! Ik ben echt geknipt voor dit mooie vak!

Anouk

Worden wij jouw nieuwe collega's?

Meet the team!

Noëlle

Met mijn positieve mindset zorg ik ervoor dat iedereen zich thuis voelt bij Studio HAAR. Hierdoor ontstaan de mooiste coupes en kleuren. En door mijn vakkundig productadvies hebben onze klanten lang plezier van hun mooie haar!

Noëlle

Pia

Werken bij Studio HAAR doe ik vol enthousiasme. Mijn grootste passie is er voor zorgen dat de klanten op hun best de deur uit gaan, zowel uiterlijk als innerlijk! En dat wij daar samen voor zorgen maakt me een trotse kapper!

Pia

Fanny

Geduldig, oog voor detail, tikkeltje out of the box en vol ideeen. Zo kun je mij wel omschrijven! Met een vlotte babbel, vleugje humor en positieve energie, maak ik van ons vak een feestje!

Fanny

Wilma

Ambitieus, kleurrijk en dat vooral buiten de lijntjes!
Maar vooral met zo’n mooi, creatief team de prachtigste creaties maken en daarnaast de positieve energie van onze klanten te mogen ontvangen. Dat is goud!

Wilma

Isa

Hoi, ik ben Isa!
Net begonnen aan de kappersopleiding, maar nu al een enorme passie voor het vak. Ik vind het erg leuk om bij te mogen dragen aan het team van Studio HAAR en ik hoop nog veel van mijn leuke collega’s te mogen leren!

Isa

Word jij onderdeel van ons team?

Solliciteer direct!
© Studio HAAR 2024 | Digital: studio CEL